Forum GelanggangDatoMeor.Com

October 17, 2017, 08:38:11 PM
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length











Pages: [1]
Print
Author Topic: Pusat Pelancongan Dalam Negeri Yang Jadi Pilihan?  (Read 2310 times)
Xbaha
Hitam Mulus
*
Posts: 28


Privaron Espada - Xbaha

lone_totti@hotmail.com lone_totti
View Profile WWW Email
« on: December 05, 2008, 01:56:27 AM »

Assalamualaikum,

aku igt nak gie cuti-cuti M'sia tapi takde idea nak gie mane? member aku cakap kalo gie labuan...canteeekkk!!! komen?
Logged
stick_66
Moderator
*
Posts: 70



View Profile Email
« Reply #1 on: December 08, 2008, 11:16:41 AM »

gi labuan ok kot, tapi perhentian pun best gak beb. layan hati jadi tenang je
Logged

Xbaha
Hitam Mulus
*
Posts: 28


Privaron Espada - Xbaha

lone_totti@hotmail.com lone_totti
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: December 09, 2008, 12:55:23 AM »

layan ek? kekeke...tapi tuh la..aku bru jerk keje ngan gomen bulan nie. Pen. Pengarah aku cakap, cuti aku cuma entitled 1 hari jerk untuk bulan nie...pastu, 1hb Jan 2009 kene keje sebab ada intake student kejururawatan baru...xpe laa, cuti mate ngan new intake ny student pastu ujung bulan 2 (dapat first salary) aku gie laa...sebab ujung bulan 2 tuh aku kaya sekejap...3 bln ny salaries masuk skali (Dis+Jan+Feb)  Grin Cheesy Wink
Logged
admin
Administrator
*
Posts: 29


View Profile WWW Email
« Reply #3 on: December 09, 2008, 03:45:49 AM »

layan ek? kekeke...tapi tuh la..aku bru jerk keje ngan gomen bulan nie. Pen. Pengarah aku cakap, cuti aku cuma entitled 1 hari jerk untuk bulan nie...pastu, 1hb Jan 2009 kene keje sebab ada intake student kejururawatan baru...xpe laa, cuti mate ngan new intake ny student pastu ujung bulan 2 (dapat first salary) aku gie laa...sebab ujung bulan 2 tuh aku kaya sekejap...3 bln ny salaries masuk skali (Dis+Jan+Feb)  Grin Cheesy Wink


layan beb. gi sane leh release 10sion
Logged
Xbaha
Hitam Mulus
*
Posts: 28


Privaron Espada - Xbaha

lone_totti@hotmail.com lone_totti
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: December 10, 2008, 01:28:03 AM »

tuh la pasal...aku ingat nk kasik tendangan juring 1000x kat mentimun laut kat saner...  Grin
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to: